Lekker opvallen met glow-in-the-dark patches!

11 oktober 2016

Na een succesvol patch seizoen is kindermerk Bij Kiki terug met een gloed nieuwe collectie geborduurde strijkapplicaties. De collectie bestaat uit coole glow-in-the-dark applicaties, met onder meer een alien, planeet, kat en bromvlieg, die licht geven in het donker. Dat is lekker opvallen!
Ook nieuw zijn de adelaar en ster in de spannende combinatie goud met zilver. De kleurrijke collectie is nog verder uitgebreid met o.a. een regenboog en bliksemflits om je jeans mee op te vrolijken!

Naast de DIY collectie met applicaties en inkleur T-shirts heeft Bij Kiki een babycollectie met patches of prints, een collectie T-shirts en longsleeves voor kids t/m 12 jaar en een giftscollectie met accessoires en stationary. Zo zijn er denim tassen, denim etuis en craft notitieboekjes met patches.
De collectie wordt verkocht in de eigen webshop www.bijkiki.nl en in 12 (web)winkels in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Noorwegen.

Over Bij Kiki
Bij Kiki is opgericht door Kiki Poulisse, concept stylist en ontwerper voor diverse retailbedrijven. Zo ontwerpt zij o.a. schrijfwaren- en schoolcollecties voor HEMA en maakt ze inspirerende trend stories voor Kid's wear Magazine.

Voor meer informatie en high res beeld kunt u contact opnemen met:
Bij Kiki
Kiki Poulisse
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T +31655701353
www.bijkiki.nl