Trend Forecast: Colors Kids FW18

27 december 2017

Bij Kiki Trend Forecast
My selection of the most important colors for kids FW18

Colors Kids FW18 Blush
Deze kleurkaart heeft verschillende rozetinten die in een chique poederdoos niet zouden misstaan. Nude roze, oud roze, goud roze, licht mauve en zacht framboos, van barely there tot stevig aangezet. Zachte materialen zoals fake fur, harige breisels, glanzend velvet, tule, kant en metallics geven een rijke uitstraling. Jassen en truien zijn oversized en blouses en jurken hebben plooien & strik details op de mouwen.

Colors Kids FW18 Moss
De groenen op deze kleurkaart zijn geïnspireerd op de verschillende tinten mos die je tegenkomt tijdens een boswandeling: mosgroen, kaki, flessengroen, donker kaki en okergroen. De combinatie van verschillende groentinten geeft een spannend effect. Heavy knits, melanges, corduroy en handgeborduurde dessins geven mooie texturen. Grove ruiten geven een hip houthakkers gevoel. Jassen zijn padded of hebben een fake fur kraag in contrastkleur. Sneakers hebben stoere bergschoen-details.

Andere kleurkaarten voor Kids FW18 die ik maakte zijn: Ocher, Raspberry, Velvet Rainbow, Foil en Metallic Confetti.

Lees het hele artikel DE KLEUREN VAN 2018 op Stylink:
'Opnieuw delen onze kleurspecialisten hun visie op de kleuren van het komende jaar. Met fantastische moodboards, collages en paletten in uiteenlopende stijlen. Inspiratie voor een nagelnieuw jaar!'